Nationalekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Anslagstavla

Praktikplatser, jobb, informationsmöten, seminarier, föreläsningar, et cetera

Nedan anslås sådant som är eller som kan vara av specifikt eller allmänt intresse för dig som student såsom praktikplatser, jobbannonser, informationsmöten, föreläsningar, seminarier, studentjobb och liknande. Via länkarna når du mer information om respektive inlägg. ________________________________________________________________

Bli medlem i Nationalekonomiska föreningen

Som studenter i nationalekonomi har ni alltid möjligheten att lära er än mer genom att bli medlemmar i Nationalekonomiska Föreningen.

7 september–31 december 2023

Ratio söker sommarassistent

Inom ramen för programmet Unga Forskare erbjuder Ratio möjligheten till sommarjobb.

16 januari–26 februari 2023

SCB söker ekonom/statistiker

Är du ekonom eller statistiker med stort samhällsintresse? Vill du vara med och ta fram ekonomisk statistik?

25 januari–12 februari 2023

Praktik HT23 - New Republic

Vill du praktisera på ett public affairs-företag som ger strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag, myndigheter och organisationer?

2 februari–15 mars 2023

Praktik HT23 - FUF:s praktikantprogram (Föreningen för utvecklingsfrågor)

Dags att ta steget från teori till praktik? Sök till FUF:s Praktikantprogram!

2–19 februari 2023