lu.se

Nationalekonomiska institutionen

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

LAMBDA

Lambda Data Society

Välkommen till Lambda Society, en organisation inom datavetenskap för studenter vid Lunds universitet. Vi är en grupp motiverade individer som brinner för att utnyttja kraften i data, för att driva innovation och genomslag. Vårt uppdrag är att främja en gemenskap av studenter och praktiker, att främja tvärvetenskapligt samarbete och att ge möjligheter för alla som är intresserade av att utveckla sina färdigheter och bidra till området. Följ med oss ​​på denna spännande resa!


Vi tror på praktiskt lärande och strävar efter att ge våra medlemmar praktisk erfarenhet. Vi kommer att arrangera olika workshops och evenemang fokuserade på olika datavetenskapliga färdigheter, från programmering till datavisualisering till maskininlärning. Oavsett om du precis har börjat eller vill förfina dina kunskaper, finns det något för alla.

Utöver våra workshops samarbetar vi också i projekt som gör att våra medlemmar kan tillämpa det de har lärt sig på ett meningsfullt sätt. Dessa projekt är designade för att vara en del av en professionell personliga portfölj, visa upp deras förmågor och visa vilken effekt de kan göra. Genom att delta i dessa projekt får medlemmarna värdefull erfarenhet av att arbeta med verklig data och utveckla lösningar på verkliga problem. Låter intressant? Gå med i vår Slack genom att använda länken till höger för att ta reda på mer.

KONTAKT